Een bewuste keuze voor je kindje en de natuur

Onze huid- en milieuvriendelijke luiers nu in recyclebare papieren verpakking.

0% parfum
0% parabenen
0% lotion
0% conserveringsmiddelen

Probeer nu voor €1,- en steun het IVN Scharrelkidsfonds

LUIERS PROBEREN
Flag_DK_RGB

Bambo Nature-luiers zijn gemaakt volgens onze Scandinavische manier van leven, waarin functie en vorm samengaan met een natuurlijk respect voor elkaar en het milieu. Het Deense merk Bambo Nature gebruikt alleen hoogwaardige materialen en is huid- en milieuvriendelijk met een perfecte pasvorm en een hoog absorptievermogen. Het Nordic Swan Ecolabel en het Astma Allergy Nordic-label zijn het bewijs van onze toewijding om een luier te produceren zonder toegevoegde parabenen, parfum, kleurstoffen of andere onveilige conserveermiddelen. Natuurlijk voor jou en je baby.

Goedgekeurd door ouders

Weet je waardoor wij staat te springen van blijdschap? De lovende recensies van echte ouders!

Want we weten wat dat betekent: de baby’s moeten ook van ons houden, en dat is het meest belangrijk.

Nieuwsgierig?

Bambo Nature babyluiers

Bekijk alles

Ben jij klaar voor de zon? Wij zijn dat zeker!

Als het om je geliefden gaat, is alleen het beste goed genoeg. Daarom bevat onze Bambo Nature Zonnebrand 0% parfum of kleurstoffen en is gemaakt met liefde voor jou en je gezin. 

Onze gladde en niet-plakkerige formule is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest delicate en gevoelige huid. De zonnebrandlotion is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in de huid en laat de huid van jou en je baby goed beschermd en zijdezacht achter.  Klaar voor de zon?

Bambo Nature huidverzorgingsproducten

Bekijk alles

Probeer luiers voor €1

Probeer de luiers en billendoekjes van Bambo Nature voor €1,-. De luiertjes bevatten geen parabenen, parfum, lotion en conserveringsmiddelen. Dat maakt de luiers niet alleen milieuvriendelijk, maar ook de veiligste keuze voor je kindje. Probeer nu

Een stap richting een duurzamere toekomst

De babyluiers van Bambo Nature waren de eerste ter wereld die meer dan 25 jaar geleden het erkende Nordic Swan Ecolabel kregen, en we zijn nog steeds erg trots op onze hoogwaardige milieu- en huidvriendelijke luiers.

Met onze nieuwe recyclebare papieren verpakking zetten we nog meer stappen naar een duurzamere toekomst, en we willen dat je met ons meegaat op onze reis.

Bekijk onze nieuwe video en laat je inspireren – samen kunnen we het verschil maken.