Een bewuste keuze voor je kindje en de natuur

Onze huid- en milieuvriendelijke luiers nu in recyclebare papieren verpakking.

0% parfum
0% parabenen
0% lotion
0% conserveringsmiddelen

Probeer nu voor €1,- en steun het IVN Scharrelkidsfonds

LUIERS PROBEREN
Flag_DK_RGB

Bambo Nature-luiers zijn gemaakt volgens onze Scandinavische manier van leven, waarin functie en vorm samengaan met een natuurlijk respect voor elkaar en het milieu. Het Deense merk Bambo Nature gebruikt alleen hoogwaardige materialen en is huid- en milieuvriendelijk met een perfecte pasvorm en een hoog absorptievermogen. Het Nordic Swan Ecolabel en het Astma Allergy Nordic-label zijn het bewijs van onze toewijding om een luier te produceren zonder toegevoegde parabenen, parfum, kleurstoffen of andere onveilige conserveermiddelen. Natuurlijk voor jou en je baby.

Fijne feestdagen van Bambo Nature

We hebben ons eigen, kleine Kerstuniversum voorbereid. En we kunnen niet wachten om deze met je te delen!

In ons Kerstuniversum vind je van alles: heerlijke (Deense) recepten, kindvriendelijke knutselprojecten, maar ook leuke weetjes over Kerst, de Kerstman en de feestdagen.

Verken hier

Bambo Nature babyluiers

Bekijk alles

Bambo Nature huidverzorgingsproducten

Bekijk alles

Een stap richting een duurzamere toekomst

De babyluiers van Bambo Nature waren de eerste ter wereld die meer dan 25 jaar geleden het erkende Nordic Swan Ecolabel kregen, en we zijn nog steeds erg trots op onze hoogwaardige milieu- en huidvriendelijke luiers.

Met onze nieuwe recyclebare papieren verpakking zetten we nog meer stappen naar een duurzamere toekomst, en we willen dat je met ons meegaat op onze reis.

Bekijk onze nieuwe video en laat je inspireren – samen kunnen we het verschil maken.