Een bewuste keuze voor je kindje en de natuur

Onze huid- en milieuvriendelijke luiers nu in recyclebare papieren verpakking.

0% parfum
0% parabenen
0% lotion
0% conserveringsmiddelen

Probeer nu voor €1,- en steun het IVN Scharrelkidsfonds

LUIERS PROBEREN
Flag_DK_RGB

Bambo Nature-luiers zijn gemaakt volgens onze Scandinavische manier van leven, waarin functie en vorm samengaan met een natuurlijk respect voor elkaar en het milieu. Het Deense merk Bambo Nature gebruikt alleen hoogwaardige materialen en is huid- en milieuvriendelijk met een perfecte pasvorm en een hoog absorptievermogen. Het Nordic Swan Ecolabel en het Astma Allergy Nordic-label zijn het bewijs van onze toewijding om een luier te produceren zonder toegevoegde parabenen, parfum, kleurstoffen of andere onveilige conserveermiddelen. Natuurlijk voor jou en je baby.

Bambo Nature babyluiers

Bekijk alles

Klaar voor de grote plons

Onze NIEUWE Bambo Nature-zwembroekjes zijn er! 

Gaan zwemmen is supergemakkelijk met onze 360 graden elastische tailleband, dubbele lekbarrières, een speciaal voor gebruik in water ontworpen nieuwe kern en, natuurlijk, onze makkelijk los te scheuren zijkanten voor gemakkelijk verschonen en weggooien. 

Koop ze vandaag nog!  Lees verder

Goedgekeurd door ouders

Weet je waardoor wij staat te springen van blijdschap? De lovende recensies van echte ouders!

Want we weten wat dat betekent: de baby’s moeten ook van ons houden, en dat is het meest belangrijk.

Nieuwsgierig?

Bambo Nature huidverzorgingsproducten

Bekijk alles

Probeer luiers voor €1

Probeer de luiers en billendoekjes van Bambo Nature voor €1,-. De luiertjes bevatten geen parabenen, parfum, lotion en conserveringsmiddelen. Dat maakt de luiers niet alleen milieuvriendelijk, maar ook de veiligste keuze voor je kindje. Probeer nu

Een stap richting een duurzamere toekomst

De babyluiers van Bambo Nature waren de eerste ter wereld die meer dan 25 jaar geleden het erkende Nordic Swan Ecolabel kregen, en we zijn nog steeds erg trots op onze hoogwaardige milieu- en huidvriendelijke luiers.

Met onze nieuwe recyclebare papieren verpakking zetten we nog meer stappen naar een duurzamere toekomst, en we willen dat je met ons meegaat op onze reis.

Bekijk onze nieuwe video en laat je inspireren – samen kunnen we het verschil maken.