Een donatie van €4.815 aan IVN Scharrelkidsfonds!

Nieuws
feb 07, 2021

Wij geloven dat de natuur bijdraagt aan het geluk van kinderen. Kleine kinderen die heerlijk rondscharrelen in de natuur. En wat is er fijner dan lekker buitenspelen tussen de bomen en planten? Daarom steunen we het Scharrelkidsfonds van IVN Natuureducatie. Dat heeft in 2020 tot een mooie donatie geleid, van maar liefst €4.815,-! Dit bedrag komt voort uit de verkoop van probeerpakketjes. Een probeerpakketje kost een euro, die volledig ten goede komt aan het Scharrelkidsfonds.

Bewust ouderschap

Onze missie is om bewust ouderschap toegankelijker te maken voor alle ouders. Dit doen we door het ontwikkelen van milieu- en huidvriendelijke babyverzorgingsproducten, maar ook door het steunen van IVN Scharrelkids.

Joep (productmanager): “Ik geloof dat de natuur en buitenspelen van belang zijn voor het geluk van een kind. Dit zie ik ook terug bij mijn eigen dochtertje Sam van 3 als ik bijvoorbeeld met haar over het Smokkelpad wandel. Ik hoop dan ook dat we in 2021 weer veel probeerpakketjes mogen verkopen, zodat we ook dan weer kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van buitenactiviteiten door IVN Scharrelkids.”

Wil je meer weten over hoe onze producten op een bewuste manier zijn gemaakt? Lees er alles over op de pagina ‘verantwoord gemaakt’.

Over IVN Scharrelkids

Met het Scharrelkids Fonds wil IVN haar droom verwezenlijken om ieder kind in Nederland voor zijn 12e jaar een onvergetelijke natuurbelevenis te bieden. Het fonds ondersteunt landelijke en lokale IVN-projecten en activiteiten die kinderen in contact brengen met de natuur. Wil jij IVN ook graag steunen? Bestel dan hier een probeerpakketje, of word lid van IVN natuureducatie via https://www.ivn.nl/word-lid.

Huid- en natuurvriendelijke luiers

Al onze luiers worden op een zo natuurvriendelijk mogelijke manier geproduceerd, verpakt en vervoerd. Daarbij zijn ze voorzien van een topdrylaag en bevatten 0% parabenen, 0% parfum, 0% lotion en 0% conserveringsmiddelen, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor de gevoeligste babyhuid!

Hoeveel goede dingen we ook over de producten kunnen vertellen, je eigen ervaring is het beste oordeel! Daarom maken we het proberen van de luiertjes makkelijk en goedkoop met de probeerpakketjes. In de probeerpakketjes van Bambo Nature zitten 3 luiertjes en een pakje billendoekjes van 10 stuks. 

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met onze luiers!