Huidvriendelijke producten waarop je kunt vertrouwen

Is er iets dat de geur van een zachte babyhuid overtreft? Wat ons betreft niet. Dat maakt parfum overbodig in babyverzorgingsproducten. Producten zonder parfum zijn ook een stuk beter voor de huid. Parfum, kleurstoffen en andere overbodige toevoegingen kunnen namelijk huidirritaties veroorzaken.

Bij Bambo Nature geven we ontzettend veel om de gezondheid en het welzijn van alle kindjes. Daarom zijn onze producten zacht, veilig en doeltreffend. Wij zetten alles op alles om de veiligheid en het comfort van je kleintje te garanderen, voor een gezonde en zachte babyhuid.

Kinderen in luiers van Bambo Nature spelen op de vloer
Moeder en vader kussen hun kind tegelijkertijd op een wang
  

Zacht en veilig, voor een gezonde huid

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

Onze producten zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van kinderen. Grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd. Ze moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van huid- en milieuvriendelijkheid. Zo zorgen we voor een eindproduct met een mimimaal risico op huidirritatie, dat de huid zacht, droog en gezond houdt.

Less is more

In onze producten zit geen parfum en we gebruiken niet meer bestanddelen dan nodig om de kwaliteit van het product te garanderen. Je verdient volledige transparantie over de bestanddelen die in contact komen met de huid van je kindje. Daarom vind je alle ingrediënten die gebruikt worden in Bambo Nature producten in onze lijst met bestanddelen.

Uitgebreid getest

We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn voor de kinderhuid. Onze luiers, broekjes, huidverzorging en doekjes zijn allemaal dermatologisch getest en gecertificeerd volgens verschillende officiële certificeringsorganisaties. Zie meer over onze certificeringen.

Voortdurende verbetering

We streven er altijd naar om het morgen nog beter te doen dan vandaag. Daarom testen en innoveren we onze producten en productiemethoden voortdurend om ervoor te zorgen dat onze luiers en huidverzorgingsproducten tot de beste en veiligste op de markt behoren.

Waarom kiezen voor huidvriendelijke producten?

Bij producten voor kinderen geldt: less is more. Parfum, kleurstoffen en andere onnodige toevoegingen kunnen huidirritaties veroorzaken. Door gecertificeerd huidvriendelijke producten te kiezen die dermatologisch zijn getest en aanbevolen door Asthma Allergy Nordic, weet je zeker dat je het beste kiest voor de huid van je kindje. 

Wil je meer weten over onze producten? Kijk eens naar deze veelgestelde vragen over huidvriendelijkheid: