We wensen je een fijne 'hygge' kerst toe!

Doe mee aan onze kerst winactie en WIN een van de vijf Bambo Nature verzorgingspakketten ter waarde van €38,25!

winactie kerst afbeelding

Hygge is een Deense leefstijl, en misschien wel dé reden dat de Denen een van de gelukkigste mensen op de wereld zijn. De roots van Bambo Nature zijn Deens. Niet gek dus, dat wij ons wel kunnen vinden in de Hygge leefstijl. Maar wat is 'hygge' precies?

Voor de Denen draait het in de kerstperiode helemaal om 'hygge'. Je kunt 'hygge' niet zien. Het is een bijzonder gevoel dat zich het beste laat vertalen als iets 'gezelligs'. Het kan tijd doorbrengen, lachen en spelen met je kinderen zijn. Maar het kan ook zijn: kerstkoekjes bakken, een brief schrijven aan de kerstman of bij de openhaard zitten met een goed boek en een lekker warme kop koffie of thee.

Deel je 'hygge' kerstmoment

December zit vol met 'hygge' momenten. We zijn erg benieuwd naar hoe jij de kerstmaand met je kinderen doorbrengt. Laat het ons zien door een 'hygge' foto te posten op je Instagram. Vergeet niet ons account te taggen (@bambonatureNL) en de hashtag #haveabambonaturechristmas te gebruiken, zodat we je post kunnen zien. De leukste foto’s delen we op ons account! Met jouw toestemming uiteraard.

Meedoen aan de winactie

Meedoen aan de winactie is super simpel! Je doet mee door een van onze kerstposts te liken die we op onze Instagrampagina @bambonatureNL plaatsen van 11 tot en met 22 december 2020. De posts zijn te herkennen aan de hashtag #haveabambonaturechristmas. Op 23 december kiezen we vijf winnaars uit alle mensen die mee hebben gedaan met de winactie. We maken de winnaars bekend in een post op ons officiële Bambo Nature Instagram profiel: @bambonaturenl.

Klik hier om de volledige voorwaarden te lezen.

Doe mee met onze kerst winactie

en maak kans op een Bambo Nature verzorgingspakket ter waarde van €38,25!

Meedoen is simpel: Like een van de kerstposts die we op onze instagrampagina @bambonatureNL plaatsen van 11 tot en met 22 december 2020. Te herkennen aan de hashtag #haveabambonaturechristmas.

Bezoek onze Instagrampagina voor dagelijkse tips en ideeën voor een 'hygge' en duurzame kerst!

Bezoek onze Instagram