Babyproducten geïnspireerd op de Scandinavische stijl van opvoeden

Bambo Nature luiers zijn geïnspireerd op de normen en waarden van onze Scandinavische stijl van opvoeden, oftewel Nordic Parenting: wij willen dat onze kinderen in hun eigen wereld in alle vrijheid kunnen ontdekken, veroveren en groeien, zonder blootstelling aan schadelijke chemicaliën of allergenen.

Om als kind lekker vrij te kunnen bewegen, is het belangrijk dat een luier ook lekker zit. Zacht, droog en comfortabel. Een belangrijke voorwaarde voor een kind om zorgeloos zijn of haar omgeving te kunnen ontdekken. En als je jouw kind zo ziet genieten, dan word je daar zelf als ouder toch ook blij van?

Spelen is een fundamenteel recht van elk kind. Kinderen zijn van nature geboren ontdekkingsreizigers. Ze doen kennis over de wereld op door zich erin te bewegen, te observeren, te ruiken, aan te raken, te proeven, te luisteren, vies te worden, te vallen en weer op te staan.

Terwijl baby’s de coördinatie van hun armpjes en beentjes onder de knie leren te krijgen, moet hun luier goed op het lichaam aansluiten, droog blijven en de huid laten ademen. Ook als ze slapen, op papa’s schouders zitten, door denkbeeldige jungles kruipen of in denkbeeldige bomen klimmen. En of het nu zomer of winter is, warm of wat kouder: een luier moet áltijd lekker zitten en comfort bieden. Daar houden ze ook in Scandinavië van!

Meer leuke weetjes en tips over de Scandinavische stijl van opvoeden vind je hier.