Probeer onze luiers en steun Scharrelkids

Als kersverse papa of mama heb je zo je eisen als het gaat om luiers voor je baby. Niet elk exemplaar is goed genoeg!

De ideale luier houdt je baby droog, is zacht voor de babyhuid, zit comfortabel en als het even kan houdt het onze afvalberg overzichtelijk. In onze Bambo Nature babyluiers komen al je wensen samen. En wat extra mooi is: met deze huid- en milieuvriendelijke luier maak je niet alleen je eigen kindje blij, maar ook vele andere kinderen in het land!

Een deel van de opbrengst van de probeerpakketten doneren we namelijk aan het Scharrelkidsfonds van IVN. En niet zonder reden.

Groen doet goed

Wij doneren een bedrag per aangevraagd probeerpakket aan het Scharrelkidsfonds, omdat dit project dicht bij onze eigen visie staat. Zoals je weet draagt Abena, ons Deens moederbedrijf, de ‘nordic way of life' uit. Dit vertaalt zich in termen als ruimte, groen, rust en veiligheid. Ook in onze productlijn Bambo Nature staan aandacht voor de natuur, milieuvriendelijkheid, bewegingsvrijheid en gezondheid centraal. We willen immers allemaal dat onze baby of dreumes opgroeit tot een gezonde, energieke kleuter. Die lekker buiten speelt en oog heeft voor de natuur.

Meer beweging en natuur voor kinderen

En laat dit nu net ook de missie zijn van IVN: de natuur dichterbij brengen voor jong en oud. Met hun programma Scharrelkids richten ze zich op de kinderen in onze samenleving en laten ze kinderen én hun ouders weer ontdekken hoe leuk buitenspelen is. Gewoon, omdat kinderen recht hebben op een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kinderen die meer bewegen en minder verwijderd zijn van de natuur, gezondere en gelukkigere kinderen zijn.

Van binnenkinderen naar buitenkinderen

Onder andere door ongezonde leefgewoonten worden kinderen steeds zwaarder, sporten ze minder en hebben ze vaker last van welvaartsziekten, angsten en depressies. Kinderen zoeken steeds vaker hun toevlucht tot schermen en zitten dagenlang binnen. De natuur? Daar is de jongste generatie alsmaar verder van verwijderd. Uit onderzoek blijkt zelfs dat sommige kinderen bang zijn voor de natuur. Tijd om ze weer naar buiten te krijgen dus, vindt Scharrelkids. En daar zijn wij het 100% mee eens. Lees ook de blog over Scandinavisch ouderschap en de rol van buitenleven in de Scandinavische opvoeding.

Bestel luiers en steun het Scharrelkidsfonds

Nieuwsgierig naar onze Bambo Nature luiers? En draag je graag je steentje bij aan een gezonde toekomst voor ons allemaal? Probeer onze natuurlijke babyluiers zelf en vraag hier een probeerpakket aan. Mede namens het Scharrelkidsfonds: bedankt!