Bambo Nature babyluiers

Met Bambo Nature doe je geen concessies. Je maakt een gegarandeerd veilige keuze voor je baby en het milieu. Bambo Nature luiers bevatten 0% parfum, 0% parabenen, 0% lotion en 0% conserveringsmiddelen.

De luiers zijn geproduceerd met de nieuwste technologieën en de zachtste materialen voor een droge en comfortabele dag en nacht. Ook voldoen de producten én productiewijze aan zeer strenge milieucertificering. En zitten de luiers in een duurzame I’m Green verpakking op basis van suikerriet. Een bewuste keuze voor een gezonde babyhuid én beter voor het milieu.

 

 

Huidvriendelijke en milieuvriendelijke luiers

  • De kanaaltechnologie zorgt voor een snelle absorptie en dus een droge babyhuid
  • Dunnere luier met een dezelfde hoge opnamecapaciteit
  • Handige verzadigingsindicator om te zien of er geplast is, voorkomt lekkages en verspilling
  • Minimaal risico op allergie, eczeem of huidirritatie
  • 0% parfum, 0% parabenen, 0& lotion, 0% conserveringsmiddelen
  • In duurzame verpakking op basis van suikerriet
  • De energie voor de productie is voor 100% afkomstig van duurzame energiebronnen
  • In 2018 werd 86,4% van het productieafval ingezameld en verkocht aan recyclingbedrijven om te worden hergebruikt en omgezet in nieuwe producten
  • Milieuvriendelijk door minimale bedrukking

 

Bambo Nature luiers, een bewuste keuze voor:

de beste bescherming

Met Bambo Nature kies je voor droge en comfortabele nachten. De luiers bieden de beste bescherming door de snelle absorptie en perfecte pasvorm. Met de handige indicator zie je direct wanneer het tijd is om te verschonen.

de (gevoelige) babyhuid

Met Bambo Nature kies je voor een gezonde babyhuid. Het Asthma Allergy Nordic label geeft aan dat er een minimale kans is op allergie, eczeem of huidirritatie. En er zitten geen toevoegingen in zoals parfum, lotion, parabenen of conserveringsmiddelen.

de natuur

Bambo Nature ademt Deense duurzaamheid. De luiers voldoen aan strenge milieu eisen zoals het EU Ecolabel, het Nordic Swan Ecolabel en FSC®. De duurzame I’m green verpakking is gemaakt van suikerriet en is alle energie afkomstig van duurzame energiebronnen.

FSC® (Forest Stewardship Council) is een internationale non-profit organisatie die zich wereldwijd toelegt op het bevorderen van verantwoord bosbeheer. Producten die door FSC® zijn gecertificeerd, zijn gemaakt van grondstoffen uit bossen en bronnen die op een verantwoorde manier worden beheerd. Er gelden strenge controleregels om de traceerbaarheid en integriteit van het label te bewaken. Kies voor producten met FSC-certificering en help zo mee aan de zorg voor bossen en de mensen en dieren voor wie het hun thuis is. Ga voor meer informatie naar www.fsc.org

Abena A/S is gecertificeerd volgens de normen van de FSC® (Forest Stewardship Council) en Abena Healthcare B.V. is distributeur van FSC®-gecertificeerde Abena-producten. Ga voor meer informatie naar www.abena.com

 

 

Direct bestellen of eerst proberen?