Natuur voorop

Al meer dan 40 jaar werkt Bambo Nature aan de productie van hoogwaardige baby- en kinderverzorgingsproducten, met respect voor mens en milieu. Voor ons gaat duurzaamheid over zoveel meer dan het gebruik van grondstoffen en materialen. Het gaat over hoe we voor elkaar zorgen. Daarom willen we gezinnen overal ter wereld helpen om een gelukkig, gezond en duurzaam leven te leiden.

Duurzaam denken en handelen is altijd onderdeel geweest van ons bedrijfs-DNA. Milieubescherming is voor ons een topprioriteit en we hebben ons tot doel gesteld u te voorzien van duurzame en veilige baby- en kinderverzorgingsproducten van zeer hoge kwaliteit.

We maken de luiers in onze productielocatie in Denemarken met energiezuinige machines die een minimaal energieverbruik garanderen. Ieder Bambo Nature-product maken we op een zo eenvoudig mogelijke wijze, met gebruik van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en veilige, energiezuinige productieprocessen. We zijn goed in wat we doen, maar streven altijd naar verbetering. Daarom doen we veel moeite om ons energieverbruik te verminderen, ons afval te minimaliseren en materialen zoveel mogelijk te hergebruiken.

Gezonde baby's zijn blije baby's

Informatie en transparantie bieden over de productie en het gebruik van onze producten, is een belangrijk aspect van ons dagelijks werk. Als gebruiker verdien je volledige transparantie over de ingrediënten die in direct contact komen met de huid van je baby. Daarom wordt alles wat is gebruikt bij het maken van Bambo Nature-producten, vermeld in de lijst met bestanddelen. Onze producten en productiefaciliteit beschikken over een lange lijst van certificeringen van officiële certificeringsorganisaties zoals Nordic Swan Ecolabel, Astma-Allergy Nordic, FSC® (Forest Stewardship Council), Ecocert COSMOS en de certificeringsinstantie voor dermatologische testen. Deze certificeringen garanderen de veiligheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid van onze producten.

Omdat wij onze verantwoordelijkheid willen nemen

Als fabrikant van babyluiers hebben we een enorme verantwoordelijkheid voor jou, je kindje en onze omgeving. Terwijl we alles doen wat we kunnen, willen we ook toekomstige generaties inspireren om onze planeet te beschermen. Laten we onze kinderen leren dat duurzaamheid geen groot en onbereikbaar doel in de verre toekomst is. Als we in onze dagelijkse activiteiten rekening houden met het milieu, zijn we al een stuk dichter bij het doorgeven van een groenere planeet aan onze kinderen en toekomstige kleinkinderen.