Maak je klaar voor de grote plons!

Met ons Bambo Nature zwembroekje maak je leuke herinneringen én grote golven op het strand of in het zwembad.

Blijf lekker zwemmen, dat is goed voor je baby!

De meeste baby's en kinderen zijn dol op rondspetteren en spelen in het water. Dat is immers het element waarin ze de eerste negen maanden van hun leven hebben doorgebracht. En wat wil je als ouder nog meer dan samen met je kindje genieten?

Spetteren en zwemmen in het water is niet alleen leuk, het heeft ook veel voordelen voor het lichaam van je baby. Het versterkt het hart, de longen en de spieren. En door in het water te stoeien en met speelgoed te spelen, wordt ook nog eens de fijne motoriek versterkt. Bovendien zijn zwemmen en bewegen in het water uiteraard belangrijke vaardigheden voor de rest van het leven van je kindje.

 • Perfect voor het zwembad of het strand

  Onze zwemluiers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het water. Ze zwellen niet op zoals normale luiers. De dubbele lekbarrières houden de poep van je kindje vast, voor een schoon zwembad en een tevreden baby.

 • Veilige, flexibele pasvorm

  Onze 360 graden elastische tailleband zorgt voor een superveilige en comfortabele pasvorm om zorgeloos in het water te kunnen spelen. Het zwembroekje is ontworpen om je baby vrij te laten bewegen, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en de pasvorm.

 • Makkelijk scheurbare zijkanten

  Met onze gemakkelijk scheurbare zijkanten is het verwisselen van de zwemluier een fluitje van een cent. Het is niet nodig om een zware, natte luier moeizaam omlaag te trekken bij je natte baby: je scheurt gewoon de zijkanten los, rolt de luier op en klaar is Kees!

 • Volledig chloorvrij fluff

  Soms praten we ook graag over alle dingen die je vooral NIET in onze luiers zult aantreffen, zoals parabenen, parfum, conserveermiddelen, lotions en chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor je baby of het milieu. Dit geldt natuurlijk ook voor onze zwemluiers.

Gecertificeerde bescherming 

Bij Bambo Nature werken we samen met de strengste certificeringsinstanties ter wereld om jou en je kindje de allerbeste babyproducten te bieden. Onze zwembroekjes zijn dermatologisch getest en voorzien van een ecolabel. Ze hebben enkele van 's werelds betrouwbaarste certificeringen, zoals die van Astma Allergy Nordic, het Nordic Swan Ecolabel en het FSC™-keurmerk (Forest Stewardship Council). Lees hier meer.