Zonnebrandlotion voor baby's en gezinnen

Ben jij klaar voor de zomer en de zon? Wij zijn dat zeker!

Als het om je geliefden gaat, is alleen het beste goed genoeg. Daarom bevat onze Bambo Nature Zonnebrand 0% parfum of kleurstoffen en is gemaakt met liefde voor jou en je gezin.

Onze zonnebrandlotion is getest op waterbestendigheid, wat betekent dat je 40 minuten kunt ontspannen in het zwembad of in zee kunt spelen zonder dat de zonnebrand afspoelt en dat je, cruciaal, beschermd bent tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

Onze gladde en niet-plakkerige formule is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest delicate en gevoelige huid. De zonnebrandlotion is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in de huid en laat de huid van jou en je baby goed beschermd en zijdezacht achter.

Gemaakt met liefde  🧡

 • 0% parfum en kleurstoffen
 • Waterafstotend
 • UVA/UVB-bescherming
 • Huidvriendelijk
 • Geschikt voor de gevoelige huid

Onze zonnebrandlotions voor baby's is met speciale zorg ontwikkeld voor de kleinste leden van het gezin, maar kan door gezinsleden in alle maten worden gebruikt. Bovendien kun je erop vertrouwen dat onze Bambo Nature-zonnebrand volkomen veilig is om te gebruiken op de delicate en gevoelige huid van jouw baby.  

Als het om je dierbaren gaat, is alleen het beste goed genoeg:

Hier bij Bambo Nature kun je vertrouwen op onze focus op huidveiligheid, ondersteund door onze certificaten.

 • Vegan Trademark

  Het Vegan Keurmerk is de authentieke internationale vegan standaard, die wordt beheerd door The Vegan Society. Om het Vegan Keurmerk te krijgen, moet een product aan verschillende criteria voldoen. Het mag bijvoorbeeld geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten en er mag geen gebruik worden gemaakt van dierproeven.

 • EcoSun Pass

  De EcoSun Pass is een hulpmiddel om de milieu-impact van zonnebrandproducten te evalueren. Zonnebrandmiddelen met de EcoSun Pass zijn rifvriendelijk. Dat betekent dat ze de meest doordachte en minimale hoeveelheden chemicaliën bevatten die koraalriffen en ander zeeleven kunnen beschadigen.

 • Asthma Allergy Nordic

  Asthma Allergy Nordic certificeert producten die voor de gebruiker zo weinig mogelijk risico van allergie. Het belangrijkste doel is om het voor mensen met contactallergieën te maken om producten te vinden die het dagelijks leven beter maken.

 • Nordic Swan Ecolabel

  Om een duurzame samenleving te realiseren door middel van duurzaam consumeren, wordt in het kader van het Nordic Swan Ecolabel de invloed van producten op het milieu beoordeeld gedurende de gehele levenscyclus, van de selectie van grondstoffen en het productieproces tot en met de verwijdering en verwerking aan het einde van de levenscyclus van het product.

 • Dermatologisch getest

  Het Dermatologisch getest symbool garandeert dat een product getest is door onafhankelijke laboratoria. Dit betekent dat zelfs mensen met een zeer gevoelige huid onze producten kunnen gebruiken.

 • Gemaakt in Denemarken

  ABENA maakt al meer dan 40 jaar Bambo Nature babyproducten. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van ons familiebedrijf, met de hoofdvestiging in Denemarken.

En last but not least, helemaal veilig voor baby's! 🎉