Bambo Nature huidverzorging

Bambo Nature natuurlijke huidverzorging is gegarandeerd een veilige keuze voor de (gevoelige) babyhuid en de natuur. De complete lijn huidverzorgingsproducten met bodylotion, beschermende crème, 2-in-1 wasgel, badolie en vochtige doekjes bevatten geen parfum en kleurstoffen. Daarnaast bevatten de producten alleen natuurlijke en veganistische ingrediënten die op een zo transparant mogelijke wijze zijn verkregen. Het Ecocert keurmerk is hiervoor het bewijs.

 

 

Gegarandeerd een veilige keuze voor je baby en de natuur

  • Op basis van natuurlijke en veganistische ingrediënten
  • Zonder parfum en kleurstoffen
  • Diversie milieu certificeringen zoals Nordic Swan Ecolabel, EU Ecolabel en ECOCERT Cosmos
  • Voldoen aan internationale normen voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid
  • Het Asthma Allergy Nordic bewijst dat de producten zo min mogelijk kans hebben op allergieën, eczeem en huidirritatie
  • Uitvoerig dermatologisch getest
  • Beste keuze voor de (meest) gevoelige babyhuid

 

Bambo Nature huidverzorging, een bewuste keuze voor

de beste bescherming

Met Bambo Nature kies je voor de beste bescherming én verzorging voor de (meest) gevoelige babyhuid. De producten bevatten alleen natuurlijke en veganistische ingrediënten en zijn uitvoerig getest.

de (gevoelige) babyhuid

Met Bambo Nature kies je voor een gezonde babyhuid. Het Asthma Allergy Nordic label geeft aan dat er een minimale kans is op allergie, eczeem of huidirritatie. En er zitten geen toevoegingen in zoals parfum of kleurstoffen.

de natuur

Bambo Nature ademt Deense duurzaamheid. De huidverzorgingsproducten voldoen aan strenge milieueisen zoals het EU Ecolabel, het Nordic Swan Ecolabel en ECOCERT Cosmos. In alle fases van het productieproces wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.

Bambo Nature huidverzorgingsproducten

Bekijk alles