Geliefd door baby’s – Goedgekeurd door ouders

Elke ouder weet dat aan het einde van de dag, het enige dat er echt toe doet is, dat je kindje blij is.

Hier bij Bambo Nature focussen we ons precies daarop: blije baby’s! We zorgen dat onze luiers ontzettend zacht en super absorberend zijn, zo dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

We produceren onze luiers al ruim 40 jaar met grote zorg in Denemarken. Onze luiers zijn de eerste ter wereld die het Nordic Swan Ecolabel ontvingen, meer dan 25 jaar geleden. We omarmen: 

  • Verantwoordelijke en veilige grondstoffen 
  • Producten vrij onnodige chemicaliën en parfum 
  • Betrouwbare eco-labels en certificaten die bewijzen dat we ons inzetten voor een gezonde en natuurlijke babyhuid. 

Zonder toegevoegde onzin 

Het zit in ons DNA om transparant en eerlijk te zijn. Niet alleen als het om onze producten gaat, maar ook in onze communicatie. Dat betekent geen toegevoegde onzin. Geen kunstmatige verrassingen. Geen onnodige glamour of zelfvoldane lof.  

Gelukkig hoeft dat allemaal niet bij Bambo Nature. Ouders over de hele wereld prijzen de kwaliteit van onze producten. 

En we weten wat dat betekent: 

Baby’s moeten ook van ons houden. 

  • Goedgekeurd door ouders

    Weet je waardoor wij staat te springen van blijdschap? De lovende recensies van echte ouders! Want we weten wat dat betekent: de baby’s moeten ook van ons houden, en dat is het meest belangrijk.

  • Geliefd door baby’s

    Onze producten zijn specifiek ontworpen voor de gevoelige huid van kinderen. We gebruiken alleen zorgvuldig geselecteerde en goedgekeurde ingrediënten en materialen die zacht voor de huid zijn, om het risico van huidirritatie te minimaliseren en het huidje van je kindje zacht, droog en gezond te houden. 

Gecertificeerde bescherming 

We werken met de strengste certificeringsbureaus ter wereld om jou de premium zorg voor jou en je kindje aan te bieden. Onze luiers zijn dermatologisch getest, voorzien van eco-label en hebben ’s werelds meest betrouwbare certificaten ontvangen.